Chci se zeptat

Jak ztratit nedůvěru ke chřestu

Jak ztratit nedůvěru ke chřestu
Na trhu se v pozdním jaru objevují v oddělení zeleniny svazečky „nezdravě“ vyhlížejících zašpičatělých bělavých až mírně nafialovělých a na prst silných tyčinek. Jedná se chřest (špargl), podzemní oddenky odrůdy asparágusu. Chřest není v české kuchyni žádným nováčkem, úpravu šparglu popisuje už Magdalena Dobromila Rettigová. Po druhé světové válce z našich stolů vymizel, přestože ve světě je běžný. V současné době bojuje o svůj návrat na české talíře. Tak se ho nebojme.
Obtížnost: Jednoduchý Návod
Přidat problém
Strucny popis, nazev, Tveho problemu
Vložit odkaz x
Anonym: Toto jméno bude použito zároveň jako Vaše přezdívka.

Návody, rady, problémy, odborníci